Creation: Free Design

Wie is Rick?

Rickprofielklein 
Toen Rick van Gelderen eind 2009 zonder werk kwam, stond hij voor een keuze: een andere baan zoeken, of voor zichzelf beginnen. Het werd het laatste en in september 2010 startte hij zijn eigen massagepraktijk.

Rick is sindsdien bijna dagelijks te vinden in zijn praktijk in Nieuwveen. Daarnaast is hij de vaste sportmasseur van het Beach Team Nederland en het Nationaal Topzeilcentrum in Den Haag. De topsporters die met elkaar zijn verbonden in het multidisciplinair netwerk CTO Metropool bereiden zich voor op de Olympische Spelen in Tokyo in 2020.

Op 26 juni 2015 opende Rick zijn eigen praktijk in Nieuwveen aan Dorpsstraat 52. Een volledig ingerichte, ruime praktijk waar hij alle tijd en aandacht kan besteden aan zijn klanten. 

Rick is gediplomeerd sportmasseur, stoelmasseur, conditie- en hersteltrainer en weet alles over blessurepreventie en weerbaarheidstraining. Rick vertelt: “Masseren is niet alleen voor sporters, iedereen die prestaties levert, kan wel een goede massage gebruiken. Je laat je masseren voorafgaand aan je prestatie om je spieren te stimuleren. Een massage achteraf kan ook: dan herstellen de spieren zich goed en worden de afvalstoffen snel uit het lichaam afgevoerd.”

Rick heeft inmiddels een ruime ervaring met (top)sporters, niet-sporters, maar ook mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en werkt nauw samen met de fysiotherapeuten van Zwanenburg Fysiotherapie en Body & Be.